Skip to main content

Youngtimer

Gjennom mange års erfaring har vi opparbeidet oss nese for hvilke biler som vil bli fremtidens klassikere eller Youngtimere. Vi fører bevaringsverdige Mercedes Youngtimere i svært god stand. Sportwagen AS gir deg muligheten å få tak i bilen som du en gang trodde var uoppnåelig. Vi utfører selvsagt service og reparasjon på Youngtimer og hjelper deg med god bilpleie.

Hva er Youngtimer

En Youngtimer er en godt velholdt bil som er mellom 10-30 år gammel. Det er biler som ikke er gamle nok til å regnes som veteranbiler (Oldtimer) enda. Youngtimer fyller gapet mellom bruktbil og Oldtimer. Begrepet Oldtimer kommer fra Tyskland og omtaler en bil som er over 30 år gammel og fortsatt i utmerket stand.

En Youngtimer er altså en bil som ikke er så veldig gammel enda, men som bilentusiaster og samlere har interesse for. Det er ofte biler man drømte om som ung.

Lidenskapelig om Mercedes

Vi her i Sportwagen AS er lidenskapelig opptatt av Mercedes-Benz, noe du fort merker om du er innom butikken. Satsingen på Youngtimer kommer fra vår egen drøm om en Mercedes cabriolet da vi var i midten av 20-årene. Det som da føltes som en fjern drøm kan nå bli din virkelighet!

Ta turen innom og se på våre flotte og tidløse Youngtimere.

Verksted

Spesialister på

Mercedes

Sportwagen er et frittstående merkeverksted for Mercedes-Benz og Isuzu i Vestby. Det vil si at fabrikkgarantien fortsatt vil gjelde ved utføring av reparasjon hos oss. Vi er godkjent av Statens vegvesen.