Skip to main content

Verksted

Sportwagen Verksted AS er et frittstående merkeverksted for Mercedes-Benz og Isuzu i Vestby. Det vil si at fabrikkgarantien fortsatt vil gjelde ved utføring av reparasjon hos oss.

Verkstedet er drevet av Ljubomir Mijic som tidligere har jobbet 20 år hos Mercedes - de siste 8 årene som diagnoseteknikker hos Andresen bil AS i Ski.

Vi er godkjent av Statens vegvesen. Bestill time i skjemaet på denne side.

Fordeler hos oss:

  • Vi utfører reparasjon, ettermontering, service og dekkskifte
  • All diagnose direkte online mot Mercedes gjennom originalt utstyr.
  • Gode priser - originale deler
  • Fabrikkgarantien gjelder fortsatt
  • Bestill time online

Reparasjon, ettermontering og service

Vi utfører reparasjoner og ettermontering av utstyr, i tillegg til service i henhold til ASSYST-systemet. Vi følger alle Daimler AGs retningslinjer for service, og har tilknytning til det digitale serviceheftet som alle nye Mercedes-Benz er utstyr med. Bilen din forteller selv hva den trenger av service, og når arbeidet er utført loggføres det i ASSYST-systemet som er tilgjengelig over hele verden

Få alt på ett sted

Når du handler bil hos oss, kan du også få montert på ekstrautstyr, tegnet billån, ordnet forsikring - ja, alt du trenger ved et bilhold. Her får du alt på ett hus og få ansikter å forholde deg til. Vårt verksted er konkurransedyktig på pris. Når bilen din er på verkstedbesøk får du leiebil hvis du trenger det.

Dekkverksted

Dekkene på bilen din er viktig for trafikksikkerheten. Slitte eller feil dekk kan utgjøre en stor risiko. Trenger du å skifte dekk? Vi har eget moderne dekk- og felgverksted. Vi har maskiner som gjør en presis og sikker jobb.

Tilbehør og ekstra utstyr

Uansett hvilken modell du har av Mercedes-Benz eller Isuzu, finner du riktig utstyr og tilbehør hos oss. Sportwagen fører originalt tilbehør til våre merker, og en rekke andre kvalitetsprodukter som Skiguard og Permashine.

Bestill verkstedstime

Hva kan vi hjelpe med?*
Service
Bremser
Lyspærer
Polering
Dekk
Oljeskift
Støtdempere
Vask
EU-kontroll
Annet (fyll ut kommentar)
Vinterlagring
Ønsker du at vi bytter vindusviskere
Kommentar/annet
Navn *
Mobil
E-post *
Reg.nr. *
KM stand

* Ved å bruke dette kontaktskjemaet samtykker jeg til at dere kan behandle mine persondata for internbruk.