Skip to main content

Mercedes spesialisten

Mercedes

Kvalitetsbiler med nyeste teknologi og høyeste sikkerhet. Mercedes-Benz gir deg luksus og komfort sammen med svært praktiske løsninger, enten du er på jakt etter sportsbil eller familiebil.

Med lidenskap for

Mercedes

Sportwagen AS er en av Norges største privatimportører av Mercedes-Benz. Vi har en stor butikk på 3600 m2 med et meget stort utvalg av forskjellige modeller fra Mercedes. Vi er eiet og drevet av bilinteresserte mennesker som vet hvordan bilene fungerer og hvordan de blir brukt i hverdagen.

Vår store lidenskap for Mercedes har vært tilstede siden vi begynte med lekebiler. Det gir oss en ekstrem kunnskapsbase om Mercedes. Som forhandler og verksted for merket utvikler vår kunnskap seg daglig.

Les mer om oss og vår butikk her

Hvorfor velge
Mercedes-Benz

De som har vokst opp med bilmerket slik som vi har, vet hva det handler om. Mercedes-Benz er et av verdens mest anerkjente bilmerker og er kjent for sin høye kvalitet. De er banebrytende når det gjelder teknologi og sikkerhet, og bilene deres holder seg i år etter år.

Gjennom mange år med erfaring med Mercedes har vi opparbeidet oss svært gode kontakter i Tyskland, Sverige, Japan, Danmark og flere land over hele Europa. Vi forhandler kun trygge biler med god historikk. Våre gode samarbeidspartnere sikrer en god varestrøm med nyere kvalitetsbiler til markedets beste priser.

Kjetil Grydeland

Daglig leder Sportwagen AS
Handle
Mercedes hos oss

Når du handler hos oss, kan du være sikker på at du har gjort et godt kjøp. Vi hjelper deg med alt du trenger i forbindelse med bilkjøpet. Vi er også der for deg når du trenger noe ekstrautstyr eller behøver service på bilen din.

I vår butikk finner du alle typer modeller fra Mercedes. Kom gjerne innom for prøvekjøring og en prat med oss. Vi har svært kort leveringstid - faktisk har vi levert bil på 15 minutter. Du trenger ikke vente i flere måneder på den nye bilen din.

Trenger du råd og veiledning med forsikring og finanisering hjelper vi deg gjerne med det. 

Verksted

Spesialister på

Mercedes

Sportwagen er et frittstående merkeverksted for Mercedes-Benz og Isuzu i Vestby. Det vil si at fabrikkgarantien fortsatt vil gjelde ved utføring av reparasjon hos oss. Vi er godkjent av Statens vegvesen.